Uvjeti poslovanja

Opći uvjeti poslavanja

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja te preuzimanja proizvoda i usluga ponuđenih na web stranicama.

Objavljene su cijene u eurima i hrvatskim kunama. Naplata po kreditnoj kartici vrši se u hrvatskim kunama (Kn). Iznos u hrvatskim kunama za koji će biti terećena vaša kreditna kartica dobiva se konverzijom EUR-a u Hrvatske kune prema tečaju utvrđenom za cjenike (srednji tečaj Hrvatske narodne banke). Iznos terećenja kreditne kartice u hrvatskim kunama vaš kartičar preračunava u vašu domicilnu valutu primjenom tečajne liste važeće u vašoj zemlji. Sukladno tome, moguća su minimalna odstupanja od cijene u EUR-ima istaknute na našoj web stranici.

Ukoliko klient želi otkazati rezervaciju plovila u roku više od 72 sata prije početka rezervacije, iznos će biti vraćen klijentu u potpunosti. Agencija zadržava 100% iznosa u slučaju otkaza rezervacije unutar 72 sata prije početka rezervacije.

Croatia Holidays d.o.o zadržava pravo promjene ili otkaza rezervacije u slučaju zadržava pravo potpune i djelomične promjene programa putovanja ukoliko prije početka putovanja nastupe izvanredne okolnosti koje nije bilo moguće predvidjeti ili izbjeći. Plaćeni depozit biti će vraćen u slučaju nemogućnosti pronalaska odgovarajuće zamjene.

Iznos će biti vraćen u potpunosti u slučaju neodgovarajućih vremenskih uvjeta na dan rezervacije ili rezervacija može biti prenesena na drugi dan po dogovoru s klijentom. Promjena datuma rezervacije je moguća jedino ukoliko je traženo plovilo raspoloživo za traženi datum.Obavljanje sigurnog plaćanja

Sigurna plaćanja debitnim / kreditnim karticama te povjerljivost vaših podataka je zaštićena i osigurana SSL enkripcijom. Stranice za online plaćanje su osigurane SSL protokolom s 128-bitnom enkripcijom. SSL enkripcija je postupak kodiranja podataka u svrhu sprečavanja neovlaštenog pristupa tijekom prijenosa podataka.

Takav sustav omogućuje siguran prijenos podataka te sprečava neovlašteni pristup podacima tijekom komunikacije između korisnika i plaćanja usluga, i obrnuto.

WebPay usluga i financijske institucije razmjenjuju podatke koristeći svoju virtualnu privatnu mreže (VPN), koja je zaštićena od neovlaštenog pristupa.

Webteh Payment Gateway je certificiran PCI DSS Level 1 sigurnosnim standardima koji su propisani pravilima Vise i Mastercard-a. Sustav ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica te oni nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Plaćanje usluge temelji se na 3-D Secure standardu koji trenutno nudi najsigurnije plaćanje kreditnim i debitnim karticama u virtualnom okruženju. Ako korisnik kartice sudjeluje u 3-D Secure programu, od njega će se tražiti plaćanje dodatne provjere identiteta u svrhu potvrde korištenja kartice.Zaštita osobnih podataka

Croatia Holidays d.o.o obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Croatia Holidays-a i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.Opći uvjeti plaćanja

Naplata po kreditnoj kartici vrši se u hrvatskim kunama (Kn). Iznos u hrvatskim kunama za koji će biti terećena vaša kreditna kartica dobiva se konverzijom EUR-a u Hrvatske kune prema tečaju utvrđenom za cjenike (srednji tečaj Hrvatske narodne banke). Iznos terećenja kreditne kartice u hrvatskim kunama vaš kartičar preračunava u vašu domicilnu valutu primjenom tečajne liste važeće u vašoj zemlji. Sukladno tome, moguća su minimalna odstupanja od cijene u EUR-ima istaknute na našoj web stranici.
Prihvatljive kartice su: American Express, MasterCard, Maestro and Visa. Plaćanje se također može izvržiti putem računa.

Acceptable credit cards are: American Express, MasterCard, Maestro and Visa. Also, payment can be done through the invoice.